fbpx

Genereer meer sales door middel van Facebook ads

…zodat je je webshop kunt opschalen en je doelen kunt bereiken

Genereer meer sales door middel van Facebook ads

…zodat je je webshop kunt opschalen en je doelen kunt bereiken

Aangenaam, mijn naam is Michel Broersma!

Met mijn agency AdsXperts help ik ondernemers met het genereren van meer omzet voor hun webshop. Dit doe ik door middel van het testen en schalen van hun Facebook advertenties. 

Ik heb gemerkt dat veel ondernemers niet het budget hebben om een agency in te schakelen, maar wel het budget om te gaan adverteren. 

De oplossing? Precies! Zelf leren adverteren. Met mijn Facebook advertentie strategie heb ik op dit moment, winstgevend €350.000 omgezet. 

Met mijn kennis en ervaring over Facebook advertenties help ik ondernemers in mijn Facebook AdsXperts Masterclass. 

Ben jij er klaar voor om meer sales te gaan genereren door middel van Facebook ads? 

€160.000 in de eerste 2,5 maanden.

Zoals je kunt zien op de screenshot, is dit het resultaat wat ik heb behaald met een recente, nieuwe klant van mijn agency. 

In de eerste 2,5 maanden dat ik hun advertenties heb overgenomen, heb ik meer dan €160.000 omgezet. Na de test fase word het tijd om te gaan schalen. 

Tijdens het schalen zullen de resultaten nog explosief verbeteren. Dit is alleen mogelijk doordat ik de juiste strategieën gebruik, en weet wat wel en niet werkt. 

Mijn doel is om binnen 1 jaar tijd, tenminste 1000 ondernemers te helpen, met het leren adverteren op Facebook en Instagram.

Meest gemaakte fouten:

Tijdens het adverteren worden er vaak enorm veel fouten gemaakt wat super veel geld kost! Ben jij hier stiekem ook schuldig aan?

Facebook AdsXperts Masterclass 1.0

In 2021 zijn er veel dingen gebeurd, waaronder ook de IOS update van Apple. De strategieën die ik hanteer zijn bestemd tegen zulke updates. Dit betekend dat je nog steeds MONSTER resultaten kunt behalen met deze strategie…

De Facebook AdsXperts Masterclass 1.0 is de #1 cursus van Nederland en België, waarin stap voor stap word uitgelegd hoe je winstgevend moet adverteren op Facebook en Instagram met je webshop. Het doel van de cursus: schalen naar €100.000 omzet per maand met jouw webshop!

€1.197

€297

11

Modules

50+

Lessen

6+

UREN aan Content

Voor slechts €0,81 per dag...

Leer jij je verkopen te verhogen via Facebook advertenties.

Dit zeggen anderen over de AdsXperts Masterclass

Geen resultaat = geld terug!

Volg je mijn volledige strategie en boek je geen resultaat? Dan krijg je van mij de volledige investering terug.

Behaalde resultaten:

Veel gestelde vragen:

Voor wie is de cursus geschikt?

De informatie in de cursus is geschikt voor ondernemers met een webshop. Of je nou een merk hebt, of alleen aan het dropshippen bent.

Door wie wordt de cursus gegeven?

De online video cursus word compleet verzorgd door Michel Broersma. Ik deel al mijn kennis betreft het adverteren op Facebook en Instagram met je webshop.

Wat is er anders aan deze cursus dan alle andere cursussen?

In tegenstelling tot andere cursussen is deze cursus specifiek gemaakt voor ondernemers met een webshop. Ik heb mijn 3 jaar lange kennis en ervaring in deze cursus gestopt + elk jaar word de cursus ge-update. Deze informatie zul je nergens anders, zo uitgebreid en gedetailleerd terug vinden.

Hoeveel euro advertentie budget heb ik nodig?

Ik raad aan om te beginnen met minimaal €1000 per maand aan advertentie budget. Op deze manier heb je genoeg budget voor de test fase.

Waar kan ik de cursus volgen?

Het is een online video cursus, je kunt zelf bepalen waar en wanneer je de cursus gaat bekijken. Super handig en efficiënt dus!

Is dit geschikt voor beginners?

De cursus is gemaakt dat het voor zowel beginners als gevorderden leerzaam is. De intentie van de cursus is dat jij van zero to hero word opgeleid, en na de cursus alle kennis in huis hebt om te schalen naar €100.000 per maand met je webshop.

Krijg ik de BTW terug?

Ja, je kunt de factuur toevoegen aan jouw boekhouding, en dan krijg je 21% van de AdsXperts Masterclass terug van de belastingdienst.  

Ik wil me aanmelden, wanneer krijg ik toegang?

Na je aanmelding krijg je een e-mail met je login gegevens voor de AdsXperts Masterclass waarmee je toegang krijgt tot het ledengedeelte. In het ledengedeelte krijg je direct toegang tot alle content. Je kunt dus gelijk van start. (Vanaf 15 oktober)

100% Succesgarantie

Heb je alle stappen gevolgd en heb je geen sales na 30 dagen? Dan krijg je van mij de volledige investering terug. Ik neem al het risico.

12 Termijnen

5/5

€47

1 Jaar Toegang

(Meest Gekozen)

5/5

€1.197

€297