fbpx
Adverteren Op Facebook & Instagram Met Je Webshop

Gratis Online Masterclass

Tijdens Deze Masterclass Leer Je...

Mijn exacte strategie hoe ik met mijn webshops en de webshops van mijn klanten winstgevend €350.000 heb omgezet en hoe elke dag de teller blijft groeien, ondanks de IOS update.

Zij Gingen Je Voor

Mijn Verhaal...

Ik ben Michel Broersma, 22 jaar en oprichter van de Facebook AdsXperts Masterclass en AdsXperts Agency. Vanaf 2018 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, sindsdien ben ik druk bezig geweest met het leren van veel verschillende skills. 

Na veel proberen, vallen en opstaan ben ik erachter gekomen dat eCommerce voor mij het beste business model was om mijn doelen te bereiken. Zodra alles op poten staat, kun je geld verdienen met een webshop zonder dat je er actief mee bezig hoeft te zijn. 

Maar als je een webshop bent begonnen betekend dat niet dat je de volgende maand ineens tonnen omzet genereert. Dus ben ik gaan kijken hoe dit wel mogelijk was.

Ik heb me hier 3 jaar in verdiept en ik heb geleerd dat adverteren op Facebook niet zo makkelijk is als het lijkt. Je kunt niet zomaar een advertentie aanzetten en wachten op sales. Er zit een hele strategie achter. Die strategie die ik heb gebruikt om €350.000 winstgevend om te zetten deel ik in mijn Gratis Masterclass.

Bekijk de Gratis masterclass

In deze Masterclass laat ik mijn exacte strategie zien, hoe ik winstgevend €350.000 heb omgezet door middel van Facebook en Instagram ads.